About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Saturday, December 19, 2009

Luahan Merapu Di Pagi Sabtu...

Hari ni tak berapa ada mood...separuh jiwaku pergi. Cewah, mcm lagu Anang la plak..Aku memang mcm ni....kalau hubby ataupun anak aku tak ada dekat, mulalah nak feeling so lonely...agak2 aku jer ke yang tak ketahuan hala(ckp orang Perlih)...mengada2 terlebih? Konfius, konfius...Aku memang tabik spring kat sesapa yang boleh berjauhan lama2...kuat semangat diorang...Aku ni, sedangkan waktu sihat pun hanyut, ni kan tengah sakit,..waaaa.

3 comments:

yasmine said...

ayu..ada masuk facebook dak..masuk la..tak la hang lonely sgt

CT NORAMIZA said...

dik ayu, mmg mcm tu kot kan, kti pun sama gak, p kursus rasa cam nak balikkkk ja :(

mama apih said...

min:ok,nanti aku tengok....bukannya apa, takut tak dan pesah...

kak ct:agaknya sbb kita ni keturunan yg sama kut...hehe