About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Sunday, May 9, 2010

Relapse lagi...

3 hari lepas. mata kiri aku blackout...sblum ni saraf mata kiri mmg rosak tp masih boleh lihat sedikit wpun blur...dalam keadaan tu, ku gagahi juga kaki ke sg. petani petang jumaat lepas...selain bertujuan nak release tension, aku berhajat nak jumpa seorang kenalan yg aku kenal dlm2 dok berblog ni..Kak Nik dan keluarga...Alhamdulillah, Allah permudahkann dn kami pun berjumpa..
blk sj aku terus e mail condition aku pd dr lim...opinion dia, aku relapse dan kena warded...skrg hubby tgh decide mcm mana...so sblum msk wad, aku tulis blog dulu wpun mata dah blur2 ni...Allah bg pinjam, skrg DIa dah ambik balik...mgkin lps ni agak sukar aku nak menulis dan membaca...doakan yg terbaik utk aku ya teman2 bloggers...doakan aku redha dengan  ujian ini walaupun sekiranya selepas ni aku kehilangan anugerah yg amat berharga ...Allah jua yg lebih mengetahui.....salam....

4 comments:

yasmine said...

ayu...hepi mothers day...:()...

hannahsarah said...

Salam. Kakak ipar saya menghadapi ketumbuhan dalam otak. Sekarang dia tidak mampu melihat walaupun realitinya orang melihat dia mempunyai penglihatan seperti orang biasa. Namun, dia tetap tabah menjalani kehidupan walaupun jalannya kini dipimpin oleh anaknya. HArap Ayu juga tabah. Allah mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya.
Selamat Hari Ibu.

Dayah said...

Salam Kak Ayu,

Happy Mother's Day
Moga2 agak cepat sembuh dan tabah menghadapi cabaran ni.

mrs shaifull said...

dik ayu, happy mothers day..jaga diri, tabahkan hati..