About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Monday, November 2, 2009

Thanks...terima kasih...

Thanks pd kawan2 yang sudi singgah menjengok bertanya khabar...yg buat aku terharu tu, bila diorang dtg jer Perlis mesti singgah..tp kawan2 satu negeri tak pulak datang...aku faham, kadang2 kita bnyk komitmen lain tp xkan call pun tak sempat...bila ada kawan2 lain yg  jauh dtg, barulah sibuk2 call mtk maap bgtau tak sempat...layan jer la...yg penting Allah tau kita ikhlas ke tak...

Thanks utk noni n kak t...jiran merangkap teman blogger yg dtg jumaat lps, E're n Ayu yg dtg dr Penang 2 hr lps dan x lupa Iefa n Man, abg faiz n ana yg tiap2 kali balik beraya ke bercuti ke mesti dtg jumpa. Thanks...really appreciate it...

3 comments:

Intanaziela said...

ayu...jauh di mata dekat di hati..miss you...

mama apih said...

aku pung rindu...tp bila la boleh hang out sama2...

fatinz said...

sama2 kasih ayu..... walaupun x selalu bole jenguk ayu... tapi kak T selalu ja dok sekodeng blog ayu ni... hehehehe....