About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Monday, July 6, 2009

KENANGAN UMRAH YANG TERINDAH....PART 1

Gambar umrah ni dah lama ada dalam simpanan tapi disebabkan masalah kesihatan, mama tak berapa ada mood nak update blog...hari ni Alhamdulillah, walaupun masih " bed ridden" emosi mama dah ok sikit,...baru bleh pesah2 blog ni...gambar ni dlm flight masa on the way ke Madinah...Afif cukup suka sbb dapat makan macam2 dlm flight...kropok Cheezels ni jgn harap nak dapat kalau mtk beli dr abah...bnyk sangat MSG..tp nak pi umrah punya pasal, abah bagi greenlight...hehe...seronok betul mat apih...

Baru check in kat KLIA....
Gambar abah berlatarbelakangkan Kaabah....Subhanallah....tak terucap dengan kata-kata....
Mama dan Afif posing dari atas...masa ni mama masih boleh berdiri....

Bergambar dengan unta di Jabal Rahmah...tempat pertemuan semula Nabi Adam A.S dan isterinya Siti Hawa setelah dicampakkan dari syurga...selalunya tempat ni orang doa untuk bertemu jodoh....

Posing dalam IHRAM...tengah tunggu bas di depan hotel di Madinah untuk bertolak ke Makkah Al Mukarramah....
Depan Masjid Nabawi , Madinah......
Ada tok Arab berkenan dengan Mat Apih...siap bagi duit satu rial....heheh..posing sikit

Posing dengan kereta polis Madinah...bukan calang2 keta,...polis sana guna Camry u...kaya tak kaya la jugak...hehe...ada lagi gambar akan menyusul...tak larat nak upload...till then...semoga dirahmati Allah selalu....

3 comments:

CT NORAMIZA said...

alhamdulillah, dik ayu dah update balik blog ni. kak ct balik ari khamis ni, insya-allah kalau x dak apa2, kak ct akan p kenduri kat umah paknjang, kalau dik ayu ada kat sana nnt, boleh kita jumpa, insya-allah. :) take care dear

Intanaziela said...

ayu....sejak tau ko sakit,aku pun jadi mondom..bila tengok dah ada entry ni...tak dapat gambar cam ne happynya aku nih..hihihi take care of ur self ...

sebak tangok gambar umrah ni...insyaallah doakan turn aku dan family pulak.. :P

Umar said...

seronok tgk ayu sefamily p umrah, alhamdulillah...comelnyee afif, cam student tahfizlah pulak, mcmane arab x berkenan tgk...hehheheh...
ok, semoga cepat sihat cam dolu2...