About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Friday, July 31, 2009

SENYUM SAMPAI KE TELINGA....HEHEH...

Heheh...dah lama tak beli jam. Kali terakhir aku pakai jam baru, 6 tahun lepas. Itu pun jam hantaran kahwin. Brand citizen jer...Memang pesen aku, selagi jam tu tak rosak walaupun dah lama selagi tu aku takkan beli baru...Seingat aku, sepanjang hidup aku collection jam tangan ni memang tak banyak...ada la 2,3 pasang... yang paling mahal J.Bovier...ayahanda tersayang bagi sbb dapat result exam bagus..hehe..tapi dah lama dah, 10 tahun lepas kut..

Semalam, my hubby buat surprise...aku memang tau dia nak bagi jam, asyik2 tanya jam mcm mana yang aku nak...tapi tak sangka dia nak bagi jam Bonia ni...hehe...sebenarnya gambar ni cilok kat internet sbb gmbr jam aku tu ada dlm hp hubby...tak smpt nak transfer. Ada la 70% lebih kurang mcm ni tapi jam aku tu cantik lagi dari ni...wah, terlebih la pulak!

That sweet gift as an encouragement for me to keep on walking...thanks abang..I'bu very the strong...

3 comments:

CT NORAMIZA said...

:) heheheh nak tumpang senyum gak, kuatkan semangat, cepat sembuh, mana tau ada hadiah lain plak nnt, ok. :)

Intanaziela said...

ayu..teruskan usaha...insyaallah kau mesti boleh.. :)

mama apih said...

Kak Ti:senyum jgn tak senyum...tq tlg doa...mana tau kut2 raya ni boleh jln,kut2 hubby nak bagi cincin Habib plak ka...heheh...wakaka...maklumlah cincin tak celuih dah...jari semua dah tembun2

Intan :aku baru mula menapak, tu pun kat fisio...kat umah tak berani sbb equipment tak ada...tapi kaki tak kuat lagi,bukannya apa, aku target bulan puasa ni kuatla sikit...boleh urus diri n masak sikit2...sian najib, dah lama makan lauk kedai...