About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Thursday, January 14, 2010

Feeling so strong..

 I SWEAR

I see the questions in your eyes
I know what weighting  on your mind
You can be sure I know my heart


Cause I stand beside you through the years
You only cried those happy tears
And though I made mistakes
I'll never break your heart


I swear
By the moon and the stars in the sky
I'll be there
And I swear
Like the shadows that's by your side
I'll be there
For better or worse
Till death do us part
I love you with every beat of my heart
and I swear


I give you everything I can
I built your dreams with these two hands
We'll hang some memories on the wall
And when just the two of us are there
You won't have to ask if I still care
Cause as the time turn the page
My love won't age at all

p/s: Entah kenapa bila dengar jer lagu yang pernah jadi fenomena (ayat hubby) ni...rasa sebak la pulak. Lirik lagu omputih ni kadang2 macam tak ada iman...yalah dah namanya omputih. Tapi lagu ni bila hayati betul2 memang sweet sangat. Sayang sangat lelaki tu dekat wife dia...Aku pun impikan yang sama. Walau apapun yang terjadi, janganlah kasih beralih arah. Perkahwinan kami dah menjangkau ke tahun ke7. Dah 3 tahun aku sakit. Ujian dari Allah untuk kami suami isteri. Harapan aku walaupun aku serba kekurangan, suami masih menyayangi aku seperti dulu. Dan kasih aku makin bertambah dari hari ke hari melihat layanannya yang tak berbelah bagi.....

p/s: Lebih baik aku berhenti sebelum aku keriau kat sini...dekat2 Anniversary ni memang feeling so strong sikit. Emo terlebih....

5 comments:

HuMaIrAh said...

salam

ayu..

be strong yer..akak doakan selalu ayu cepat sembuh. tahnaah buat anak ayu..dpt masuk sekolah awal..bijak dia..

mama apih said...

tq kak...moga Allah makbulkan doa kita semua.........

Intanaziela said...

insyaallah..yakin pada Allah dan segala bentuk dugaan dariNya .. miss u beb

mama apih said...

Aku pun rindu sangat nak gebang2 dengan ko....

CT NORAMIZA said...

dik ayu, anniversary kita dah dkt kan? sama2lah kita berdoa yg terbaik, allah mendengar setiap doa hambanya :)