About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Tuesday, February 23, 2010

Jalan-jalan...raya cina....

Gambar-gambar yang tak berapa professional yang diambil dari kamera HP masa cuti2 raya cina hari tu. Walaupun dlm keadaan yang tak sempurna, dptlah juga bwk Poden tgk lampu kat i-city, main2 kat Jusco , jalan2 dan lepak hotel walaupun pool dia kecik...asalkan anak seronok, dah cukup menggembirakan aku. Cuma ada beberapa gambar tak sempat nak ambik, termasuklah gambar Afif main dgn Hadif. Mama-mama asyik bersembang, langsung lupa nak bergambar....balik ja dari Shah Alam, Mak Ngah Apih ajak lak makan ikan bakar kat Kola...maklumla orang mengidam...tapi gambar makanan tak sempat nak snap memandangkan bila sampai ja lauk, kami terus balun tanpa bagi can...hehe...layan gambar.

6 comments:

CT NORAMIZA said...

dik ayu, betoila ngah jih kata, muka dik ayu senyummmm ja mcm x dak apa2, dia kata dik ayu kuat, bila tgk gambaq ni, mmg kak t percaya cakap dia 100% :) gud girl!

Intanaziela said...

ye la..gambar tak ingat nak amik..ada sekeping gambar kita berdua..nanti ye aku upload...hihihi

NORHAYATI BERAHIM said...

afif nampak kurus ya Ayu tapi makin handsome dan nampak mature dia sebaya dgn hadifkan?

mama apih said...

kak CT: hehe...tak larat dah nak keriau...nak tak nak kena terima dan redha :)

Intan : Upload la gambar aku yg gemuk tu...hehe,sayang... gmbr ngan mak, ayah n opah n Dila pun tak ambik...

Kak Yatie: Haha...dah sekolah, lasak pulak tu...nasi dah kurang makan...Aaa sebaya dgn Hadif, beza 2 hari ja...

Dayah said...

Salam Kak Ayu,
Kecik2 si Apih ni kak nak berdukung dengan ayahnya kan kak.. hehehe..

Apih handsome ^_^

mama apih said...

Anak akak tu lah sorang Dayah....besar2 dia pun tetap kecik bg kami...tetap kena cium, peluk2, gomol2 selalu....nasib la abah dia kategori 'big daddy'...heheh