About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Friday, May 8, 2009

KAD UNTUK MAMA....THANKS APIH!


e

Hari ni, balik ja dari sekolah Apih terus ja bagi aku kad ni...terharu rasanya. Ni lah kad pertama yang anak aku bagi hasil tangan dia sendiri. Bolehlah walaupun kalernya terkeluar2...Afif ni bab2 mewarna memanglah pemalas...tapi dia suka sangat melukis. Tapi bila time mengaler, mengelat- ngelat dan tak berseni langsung...bila aku tegur kenapa muka orang warna pink...sekali dengan rambut2 pun pink...dia mesti menjawab punya...dengan pekat loghat Perlih dia akan kata..."Biaq pi kat Apih la mama apih nak warna macam mana...ada jugak orang rambut warna ni" hehehe whateverlah anak oii yang penting , I love u too son... semoga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan mama dan abah.

P/s: psst...psst....Abah tak nak bagi hadiah hari ibu kat mama ke? Hehe...

4 comments:

Intanaziela said...

selamat hari ibu my dear friend...semoga Allah beri kita peluang utk menjadi seorang ibu yang terbaik buat anak2 kita...

wei..kalau la mat apih tu sorang je anak hang..aku confirm hang la yang akan dok mengekor mana dia pegi..harharhar...:P pasai aku pun gitu kot..kakakakkaka

CT NORAMIZA said...

dik ayu, selamat hari ibu :)

mama apih said...

selamat hari ibu utk kak ct gak...try tulih comment masa entry hari ibu kat blog kak ct tp tak leh...ramai sgt org komen kut...hehe

Life said...

Sweet je afif (;