About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Tuesday, May 19, 2009

MALASNYA...TAK ADA CERITA...

Lately aku malas nak update blog...bukannya apa, tak ada cerita2 hot atau gambor nak tepek di sini...lagipun dua tiga hari ni sibuk buat persiapan...selalunya kalau nak bercuti ataupun balik kampung (actually bandaraya...)jumpa mertua, baju mesti dah siap seminggu sbb malas nak kalut2, tapi memandangkan kali ni keupayaanku terbatas( mcm lirik lagu je ayat ni...) lambatlah sikit pergerakan. Lagi2 kali ni it will takes a long journey...hopefully everything will be smooth as we planned. Takut jugak sbb sekarang ni kelam kabut dengan virus H1N1. Macam- macam dugaan timbul dalam proses untuk aku menunaikan nazar aku pd Allah...Moga dipermudahkan Allah semuanya dan hajat aku nak ke Baitullah tercapai...

3 comments:

Intanaziela said...

selamat berziarah sahabatku...semoga semuanya berjalan lancar...

jaga kesihatan baik2 tau..

mama apih said...

Tq bnyk2...doakan aku selamat pegi dan balik..InsyaAllah nanti kat sana aku doakan utk ko n family...

CT NORAMIZA said...

dik ayu, insya-allah, kak ct doakan agar semuanya dipermudahkan... take care