About Me

My photo
I 'm not a superwoman but a very devoted mom n wife...happy to be me...always be grateful to ALLAH for giving me a wonderful life, husband and son.

Tuesday, May 12, 2009

LAGI GAMBAR HARI IBU...







Petang 10 Mei tu, sempat la pegi celebrate Mother's Day kat EDC, UUM Sintok. The place quite cosy... berlatarbelakangkan suasana hutan hijau gitu...Cu pun join kami gak petang tu...cuma tak cukup korum je ..... adik2 yang berdua tu jauh di perantauan. Anyway everybody enjoyed their meals for that lovely evening...menu A La Carte je tapi cukup membuatkan perut sengkak...Yang paling kecoh, mestilah Mat apih Poden yang tak pernah miss order aiskrim...Thanks my hubby, belanja kami makan...kenyang sangat, bertambah-tambah bulat la mama Apih...


2 comments:

CT NORAMIZA said...

amboi, happynya mat apih itu, mesti dia syok kan, semua ada :)

Intanaziela said...

wah..makan besar ye kakak...ko ingat ke kat aku time ko makan nih? kita kan sesama ibu..huhuhu